Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl. toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes)

Ook bieden wij passe-partouts aan waarmee je met korting meerdere wedstrijden kunt bezoeken.

Op dit moment bieden wij de volgende wedstrijden en passe-partouts aan:

Passe Partout V (Vitesse, PEC Zwolle en Heracles)
2020-02-29 21:00:00

De laatste PPT voor 2020 geldt voor de dertiende, vijftiende en zestiende (Eredivisie) uitwedstrijd. Op zaterdag 7 maart gaan we naar Arnhem, op zondag 12 april gaan we naar Zwolle en zondag 26 april naar Almelo.

 

De veertiende uitwedstrijd in Amsterdam slaan we – vanwege het supportersonvriendelijke tijdstip van 20:00 uur op zondagavond – over!!!

Drie wedstrijden voor maar € 65,=. Bestel nu een Passe Partout, dan ben je verzekerd van een plek in de VK Express!!! Bij een succesvolle bestelling kan je ervan uitgaan dat je op onze lijst komt voor de drie wedstrijden. De wedstrijdkaarten worden altijd in de bus zelf uitgedeeld. Houd voor de praktische (vertrek)informatie de site van de club en de Facebook pagina FCT Vriendenkring Express in de gaten.

UITVERKOCHT!


‘Reserve’ Passe Partout V (Vitesse, PEC Zwolle en Heracles)
2020-02-29 21:00:00

Aangezien deze Passe Partout zo snel uitverkocht was, hebben we besloten om – indien mogelijk – naar zowel Vitesse als PEC Zwolle een dubbeldekker te laten rijden, en – indien mogelijk – naar Heracles een tweede bus.

 

Daardoor kunnen we extra Passe Partouts verkopen. Maar we moeten wel een klein voorbehoud maken, omdat we nog niet 100% zeker weten dat we naar alle drie wedstrijden een dubbeldekker/extra bus kunnen laten rijden. Vandaar dat we ‘reserve’ Passe Partouts verkopen.

 

Daarmee ben je verzekerd van een plek in de VK Express voor elk van deze wedstrijden waar we inderdaad met een dubbeldekker/extra bus kunnen rijden. Mocht dat bij een (of meer) van deze drie wedstrijden helaas toch niet het geval blijken te zijn, dan zullen we een deel van de prijs terugstorten (bij één wedstrijd € 20,= restitutie, oftewel € 45,= voor twee wedstrijden).

 

Houd voor de praktische (vertrek)informatie de site van de club en de Facebook pagina FCT Vriendenkring Express in de gaten.

UITVERKOCHT!


VK Express Vitesse uit
2020-03-07 20:45:00

Op zaterdag 7 maart 2020 staat de dertiende uitwedstrijd van het seizoen op het programma. We rijden met onze eigen bus (dubbeldekker!) van busmaatschappij Kurten naar Arnhem

Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de vijfde Vriendenkring Express Passe Partout, maar er is ook een aantal losse kaarten beschikbaar voor € 25,= per stuk (toegangskaart inclusief busreis).

De toegangskaarten worden voor vertrek uitgedeeld ons Hatrans Home / bij de bus. Bij een succesvolle bestelling hoef je er dus alleen voor te zorgen dat je op de wedstrijddag op tijd aanwezig bent.

Houd voor de praktische (vertrek)informatie de site van de club en de Facebook pagina FCT Vriendenkring Express in de gaten.

bestel kaarten


Hatrans
Volgende VK Express:
07-03-2020
VK Express Vitesse uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter