Vrienden van de Vriendenkring,

Het afgelopen weekend bracht niet de overwinning waar we wel op gehoopt hadden. Uiteindelijk werd met een late gelijkmaker een punt gered, maar gingen er ook twee verloren. Voordat de competitie zondag vervolgd wordt met de Twentse derby, staat er eerst weer een Europa League duel op het programma.

Het Italiaanse Lazio Roma komt naar Enschede voor het derde duel in de groepsfase. De Italianen zijn na twee speelronden de koploper. Door beide wedstrijden ruim te winnen zijn de Romeinen l hard op weg naar een plaats in de volgende ronde.

Voor FC Twente is het nog lang niet zo ver. Hoewel de wedstrijden met Manchester United en Fenerbahce beide een punt opleverden, zijn de twee behaalde punten slechts goed voor plek 23 in de tussenstand. Een overwinning donderdagavond zou de uitgangspositie aanmerkelijk verbeteren. Een mooie opgave voor de ploeg van trainer Joseph Oosting.

Ons Hatrans home is vanaf 19.00 uur geopend, terwijl we na afloop doorgaan voor de derde helft.

Tot donderdag!
Het Bestuur.


DJ Twan te gast in ons Hatrans Home

Na afloop van het duel FC Twente – Lazio Roma is DJ Twant te gast in ons Hatrans home.
De aanwezigheid van DJ Twan wordt mede mogelijk gemaakt door www.hatrans.nl


Vriendenkring Inside met Joseph Oosting en Hans Kraay jr.

Vriendenkring Inside, de talkshow die traditiegetrouw volgt op de ALV, kent dit jaar andermaal een intrigerende line-up. Presentator Eddy van der Ley ontvangt in het verbouwde Hatrans Home op 21 november niemand minder dan Joseph Oosting en Hans Kraay jr. Tussen de competitie- en Europa League-wedstrijden door laat de hoofdtrainer van FC Twente uitgebreid zijn licht schijnen op actuele ontwikkelingen en zijn voetbalfilosofie. Entertainer, voetbalanalist en ex-prof Hans Kraay, zeventien jaar lang tafelgast bij Veronica Inside, zal vooral de lachspieren van de bezoekers aan het kietelen brengen. Vriendenkring Inside staat gepland direct na de ALV en zal ongeveer om 20.15 uur beginnen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid vragen te stellen aan de panelgasten.

Deze avond is alleen voor leden (op vertoon Digipass app) en genodigden door het bestuur.


Uitwedstrijden, met de Vriendenkring Express

De Vriendenkring Express rijdt naar (bijna) elke uitwedstrijd van FC Twente! Als supportersvereniging steunen wij FC Twente ook tijdens uitwedstrijden en bieden onze leden busvervoer aan incl. toegangskaart & hapjes in de bus en de welbekende gehaktbal. Diverse consumpties zijn in de bus verkrijgbaar! (Cola, Fanta, Spa blauw, Grolsch en diverse mix drankjes).

Via onze website en de social media blijft u op de hoogte van de aankomende voorverkoop momenten.

Let op: de kaarten voor Fortuna Sittard – FC Twente (zaterdag 23 november, 21.00 uur) gaan op vrijdag 8 november vanaf 19.00 uur in de verkoop via deze website.

Meer Nieuws

Meer Nieuws