Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
UPDATE: Problemen met muntautomaten home Vriendenkring.

23-01-2017

Namens het bestuur Vriendenkring FC Twente willen wij onze excuses aanbieden dat alle muntautomaten gelijk na de wedstrijd in het home leeg waren of niet functioneerde. We hebben daar afspraken met FC Twente over dat zowel voor de wedstrijd als in de rust alle 5 automaten optimaal gevuld zijn en afgelopen donderdag is hierover nog contact geweest. We begrijpen de irritaties van leden die net als ons zich hadden verheugd op een gezellige voetbalavond. Na het weekend zullen we dit bespreken met FC Twente om dit in de toekomst te voorkomen. Het heeft onze volledige aandacht.

UPDATE:

Naar aanleiding van de problemen met de muntautomaten is vandaag contact geweest met FC Twente. We zijn blij dat FC Twente op zo'n snelle manier heeft gereageerd en gelijk met een passende oplossing is gekomen. 

FC Twente vindt het heel vervelend dat er wederom problemen met de muntautomaten zijn voorgevallen. Zij bieden daarvoor dan ook hun welgemeende excuses. Een eerste oplossing is dat zij bij de komende thuiswedstrijden zorgen voor de aanwezigheid van een kassadame die munten verkoopt. Wanneer het dan spaak loopt met de machines is er altijd een ander verkooppunt aanwezig in het home waar mensen direct munten kunnen aanschaffen.

Daarnaast gaan wij op korte termijn een afspraak plannen om te kijken voor andere oplossingen.

Wij zullen jullie op de hoogte houden via onze website, Facebook en Twitter.

 


Hatrans

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter