Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Een mooie avond

29-01-2015

Maandag 26 januari had de Vriendenkring weer de jaarlijkse Algemene ledenvergadering op het programma. Om half acht gingen de deuren van ons eigen Hatrans Home open en al snel was er een gezellige drukte.

We zullen niet alle besproken onderwerpen uitgebreid aan bod laten komen, de openingsspeech van onze voorzitter Ufuk Ermis, dekt voor een groot deel de lading. Klik hier om de speech te lezen.

Na het wat meer formele deel stond dit jaar weer de inmiddels traditionele VK insite op het programma. Onze vast interviewer Bert van Losser legde op de zijn kenmerkende relaxte wijze de drie gasten een aantal vragen voor.

Als eerste was daar Thijs Kemperink, die met zijn sublieme imitaties van Frank de Boer en Ronald Koeman de lachers op zijn hand wist te krijgen. Daarnaast vertegenwoordigde hij de stem des volks door zijn kritiek op het soms wat suffe spel niet onder stoelen of banken te steken. Thijs vroeg ons nog even speciaal zijn site onder de aandacht te brengen. Op http://www.thijskemperink.nl/ kan je vinden wanneer hij bij je in de buurt een voorstelling heeft. Een absolute aanrader om naartoe te gaan!

Naast Thijs zaten onze twee trainers die afgelopen seizoen elkaars functie hebben overgenomen: Michel Jansen en Alfred Schreuder. Een sterke zet van de heren om samen te komen, want ze vullen elkaar perfect aan. Vanuit het publiek kwam een aantal zeer kritische vragen. Het was goed om te zien dat ze daar goed doordachte antwoorden op hadden. Het geeft vertrouwen om te kunnen constateren dat ze weten waar ze mee bezig zijn en erkennen dat het lang niet altijd loopt zoals ook zij zouden willen.

Voor de leden van de Vriendenkring was het een perfecte manier om de dialoog aan te gaan. Ook omdat alle panelleden na afloop nog lekker lang in ons Hatrans Home bleven hangen. De openheid en de toegankelijkheid van Alfred en Michel waren opvallend. Het siert ze dat ze ook in lastige tijden op geen enkele wijze de kritiek uit de weg gaan!

Als bestuur van de Vriendenkring zijn we meer dan tevreden over deze avond. Het kan dan ook geen toeval zijn dat een dag later AZ van de mat geveegd werd. Wij sluiten niet uit dat een adviesje van één van onze leden de doorslag heeft gegeven in het elan dat het elftal tegen AZ ten toon stelde!


Hatrans
Volgende VK Express:
09-02-2020
VK Express FC Emmen uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter