Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Wees geen XXimo, verleng je SCC!

11-04-2015

Dat FC Twente in zwaar weer zit, hoeven we niemand uit te leggen. Sla een krant open, kijk op een neiuwssite op internet en je leest het: Het zit behoorlijk tegen en dan drukken we ons nog voorzichtig uit.

Wij hebben van veel mensen de vraag gekregen wat je als supporter op dit moment het beste kan doen oom je club te steunen. Dat is niet zo ingewikkeld: Verleng je SCC!

De komende maanden zal duidelijk worden welke supporters zich echt onderdeel voelen van FC Twente. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die nu besluiten om de club de rug toe te keren. Zij komen vast wel weer terug in betere tijden. In nood leer je je vrienden kennen, voor FC Twente is dat het zelfde als in het gewone leven.

XXimo heeft zichzelf als symbool van de successuporters opgeworpen. Door tegenvallende resultaten (in gewone mensentaal: het gaat slecht met XXimo) besloot de pasjeshandelaar in december om het contract met FC Twente niet te verlegen. Dat kan, dat mag, daar is niets op tegen. Dat XXimo het er deze week nog eens even stevig inwrijft en plots haar eigen slechte positie verhult door de situatie bij FC Twente uit de hoge hoed te toveren als reden, is zo laag bij de grond dat je je met terugwerkende kracht kapotschaamt dat je met een shirt rondloopt waar hun naam op staat.

Oproep van de Vriendenkring:

Ga naar de website van FC Twente en verleng je SCC! Dan kan je komend seizoen genieten van een club die eindelijk weer normaal gaat doen.

(En mocht je nog een wedstrijdshirtje willen kopen, wacht daar dan nog maar even mee. Hoe onzeker deze tijden ook zijn, 1 ding is zeker: Het shirt van volgend seizoen is veel mooier dan het shirt van dit seizoen!)


Hatrans
Volgende VK Express:
09-02-2020
VK Express FC Emmen uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter