Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Informatie-avond 7-5-2015

04-05-2015

Beste leden van de supportersverenigingen van FC Twente,

De Vriendenkring nodigt alle leden van de supportersverenigingen van FC Twente van harte uit voor een informatie-avond waarbij in (ieder geval) Gerald van den Belt en Aldo van den Laan aanwezig zullen zijn om uitleg te geven over de huidige financiele situatie.

Waar:              Arke Lounge

Wanneer:        Donderdag 7 mei 2015 om 18 uur

Voor wie:        Leden van alle supportersverenigingen

Het zijn roerige tijden bij FC Twente. Iedereen die de club een warm hart toe draagt, zal willen weten in welke situatie de club op dit moment verkeert.

Als bestuur van de Vriendenkring voeren wij hierover regelmatig gesprekken met de club. Om nou eens alle leden van de supportersverenigingen van FC Twente de gelegenheid te geven om te horen hoe het zit en vragen te stellen, hebben wij in overleg met FC Twente een informatieavond georganiseerd voor aankomende donderdagavond.

We starten om 18 uur en sluiten om 19.30 uur de avond.

Uiteraard zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Als lid van een supportersvereniging wil je hier natuurlijk bij zijn! Het is voor ons qua organisatie meer dan prettig om te weten hoe veel mensen er komen. Meld je daarom aan, dan zorgen wij dat er voldoende plaats is!

Klik hier om je aan te melden: http://goo.gl/forms/B7ME400Dem

NB: Wij overleggen de aanmeldingen aan de betrokken verenigingen om te waarborgen dat de mensen die komen ook daadwerkelijk lid zijn van de betreffende vereniging.

Tot donderdagavond!

Het bestuur van De Vriendenkring


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter