Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Twente Thuis in een nieuw jasje

14-08-2015

Sinds mensenheugenis heeft iedere betaald voetbalclub een programmaboekje. Heel, heel, heel lang geleden is De Vriendenkring voor de thuiswedstrijden van FC Twente begonnen met het maken en verspreiden van zo’n boekje. Begon ‘Twente Thuis’ is een begrip voor iedere Twente-supporter.

Bij de totstandkoming van Twente Thuis zijn flink wat mensen betrokken. Veelal vrijwilligers van De Vriendenkring, maar natuurlijk ook professionele fotografen en schrijvers. De afgelopen vijf jaar is de verkoop van het programmaboekje sterk afgenomen. Door de opkomst van internet; allerhande voetbalsites, fan-sites en natuurlijk fctwente.nl is het boekje als bron van informatie in rap tempo een steeds minder prominente rol gaan spelen.

Daarom hebben we samen (FC Twente en De Vriendenkring) besloten om het dit jaar anders te gaan doen. Twente Thuis wordt afgeslankt en … gratis! We hebben er gezamenlijk voor gekozen om in de vernieuwde Twente Thuis de meest essentiële informatie te bieden aan onze supporters. Voor achtergrondverhalen en nieuws weten de mensen namelijk de diverse online kanalen prima te vinden.

Wij hopen dat we hiermee een mooi nieuw hoofdstuk aan Twente Thuis kunnen toevoegen!


Hatrans
Volgende VK Express:
09-02-2020
VK Express FC Emmen uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter