De leden van de Vriendenkring mogen zich verheugen op een grot">
 
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Kaarten Vriendenkring Feestavond Zaterdag 25 maart 2023

01-03-2023
De leden van de Vriendenkring mogen zich verheugen op een grote feestavond. Na zesenhalf jaar komt het er op zaterdag 25 maart 2023 weer van. Van 19.30 uur tot 01.00 ontvangen wij u in de Hatrans Lounge (spoorzijde) van de Grolsch Veste voor een geweldige avond, vol met bekende namen uit de Nederlandse artiestenwereld.
Soul Sisters
Soul Sisters is een muzikaal eerbetoon aan bijvoorbeeld Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en andere Soul & Motown artiesten.
Met glitter, glamour en een energieke glimlach brengen Soul Sisters het onnavolgbare repertoire van de grote Soul & Motown legendes in een hartverwarmende uitvoering.
Perfect Showband
Perfect Showband; een super dynamische band die een beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden. Een band met professionele en ervaren uitstraling, wanneer zij het podium betreden en aftikken, wordt je vanaf het begin meegesleurd in een “rollercoaster” van hits.
Romy Monteiro
Romy is nooit bewust bezig geweest met een zang carrière dit veranderde nadat ze in 2014 mee deed met de talenten show TVOH. Ze geloofde nooit dat ze wel kon zingen, maar het tegendeel werd bewezen!
Robert van Hemert
Na veel meters maken en euforische optredens is Robert uitgegroeid tot een ervaren artiest. Hij begint zich te vestigen als een ware artiest en wordt steeds bekender in Nederland. Het winnen van de talentenjacht De Hollandse Nieuwe brengt zijn carrière in een stroomversnelling.
Come Again
Drie ervaren muzikanten met een (akoestische bas-) gitaren en één trommel. Plus 1,2 en 3 stemmige gezongen popliedjes speelt Come Again van de jaren 60 tot en met top 40 hits van heden ten dag. Trio Come Again heeft repertoire van de Beatles tot Van Dik Hout, Everly Brothers, Crowded House tot Acda de Munnik en zelfs de gezellige smartlappen worden niet overgeslagen.
Splashing Drums, DJ Rudi
Vette drums, veel water, prachtige lichteffecten en special-effects zorgen voor een sensationele act en een bijzondere ervaring bij het publiek.
DJ Rob Toonen
Midden, lage en hoge tonen knallen door die speakers tijdens het optreden van Rob. Bekend van grote evenementen in binnen en buitenland. 7 jaar radioshow gepresenteerd op Slam!FM samen met zijn gabber DJ Mental Theo. Rob trekt van feesttent naar feesttent en festivals om daar de tent op de kop te zetten.
DJ Charly Smith
Ieder moment achter de draaitafel is voor haar een moment van plezier en dat is te zien! Voor haar is DJ’en niets meer dan het delen van passie en voortdurend het publiek laten springen en dansen.
Frans Duijts
Deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Inmiddels staat hij al jaren voor de schermen en met groot succes. Tijdens de corona crisis scoorde Frans Duijts samen met rapper Donnie de hit “Frans Duits”.
John de Bever
De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 2.500.000 keer bekeken)! Altijd feest met John de Bever!
Vanaf dit moment kunnen de kaarten voor de avond besteld worden. De kosten bedragen 10 Euro per persoon, waarbij elk Vriendenkring lid de mogelijkheid heeft een betalend introducee mee te nemen. Hiervoor krijgt u niet alleen een geweldige avond, maar ook 4 consumpties (fris of bier). Er is voor een methode met kaarten gekozen, om inzichtelijk te krijgen op hoeveel bezoekers wij kunnen rekenen. Dit o.a. voor de personeelsinzet en veiligheid.
Kaarten kunnen reeds besteld worden.
 
Link:
 
 
 

Hatrans

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter