Beste leden van de ">
 
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Overgang van fysieke naar digitale ledenpas

28-07-2022

Beste leden van de Vriendenkring FC Twente '65,

 In het verleden heeft ieder lid van de Vriendenkring ieder jaar een ledenpasje ontvangen. Tot op het heden was dat een plastic pasje voorzien van een naam en een lidnummer. Met deze ledenpas was het mogelijk om toegang te krijgen tot het Hatrans Home van de Vriendenkring

 De huidige fysieke ledenpas is niet meer van deze tijd, daarom zijn wij als bestuur op zoek gegaan naar een digitale oplossing. Een digitale ledenpas heeft een aantal grote voordelen voor de vereniging, het bestuur en voor jullie als leden. Zo is een digitale ledenpas een betere oplossing om te voorkomen dat niet-leden ons Home bezoeken, kunnen wij de bezoekersaantallen beter monitoren en levert het een kostenbesparing op. Niet alleen omdat er geen fysieke ledenpas geprint en verzonden hoeft te worden maar ook omdat er zeer regelmatig passen als gestolen of verloren worden gemeld. Dat brengt veel extra kosten met zich mee en is bovendien tijdrovendEen voordeel van de nieuwe digitale ledenpas is bijvoorbeeld ook dat nieuwsberichten vanaf de website ook hierin getoond kunnen worden.

Hoe werkt het precies?

De digitale ledenpas is eenvoudig te controleren op geldigheid. De geldigheid is te controleren door het scannen van de ledenpas bij de ingang van het homeJe digitale ledenpas kan je binnenkort downloaden in de app-store van Apple of Google Playstore van Android.

 Lees hieronder de instructies.

 

1. In augustus ontvang je per e-mail twee linkjes. Eénom de app te downloaden en één link om je ledenpas te activeren. Voorwaarde hiervoor is wel dat de contributie is voldaan.
2. Zodra je de app hebt gedownload kun je de aan de hand van de twee links, je pas gaan activeren. Je digitale pas wordt dan gekoppeld aan je telefoon. 
3. Als de digitale ledenpas is gekoppeld, wordt de ledenpas weergegeven in de app.

 Indien er nog geen e-mailadres van jou bekend is bij ons, geef deze dan z.s.m. door via aan ons secretariaat via vriendenkring@fctwente.nl . We versturen de download link en activatielink namelijk per mail. Leden van wie wij geen emailadres in onze ledenadministratie hebben krijgen uiteindelijk een activatiecode per posttoegestuurd

 Controle op ledenpas in het Hatrans Home van de Vriendenkring

Het Hatrans Home van de Vriendenkring is niet vrij toegankelijk, maar is op bepaalde tijden geopend voor leden. Als je lid wordt of bent van de Vriendenkringkrijg je een digitale ledenpas met een unieke QR-code en lidnummer. Deze digitale ledenpas wordt bij binnenkomst en bij het vertrek van het Hatrans Home van de Vriendenkring gescand.

 Persoonsgegevens

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je naam, e-mailadres en lidnummer worden gedeeld met de app. Dit is nodig om de digitale ledenpas aan te maken en te activeren. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciëledoeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de Vriendenkring. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel in overeenstemming met de vereisten zijn van de AVG-wetgeving.

 Tot slot

Wij zijn erg blij met deze digitale oplossing. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de Vriendenkring altijd benaderen via vriendenkring@fctwente.nl


Hatrans

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter