Info vertrektijd enz. Feyenoord – FC TWENTE
">
 
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
info Feyenoord - FC TWENTE VK Express

07-05-2022
Info vertrektijd enz. Feyenoord – FC TWENTE
 
Op zondag 15 mei zullen we voor de laatste wedstrijd van dit seizoen afreizen naar Rotterdam, we zullen met twee vriendenkring bussen de reis maken.
Het nummer van uw bus staat op de kaart die u voor vertrek afhaalt aan de bar VK Home, dit nummer is leidend en er kan en mag niet worden gewisseld van bus dus u zit in bus 1 of bus 2. We zullen bij in stappen van de bus uw nummer controleren we hopen op jullie medewerking !! Er kan niet over de bus indeling worden gecommuniceerd, we proberen jullie zoveel mogelijk als groep of koppels bij elkaar te zetten en het gaat erom dat we een mooie dag hebben met elkaar.
In beide bussen zijn drankjes verkrijgbaar (op=op) diverse mix drankjes, bier, cola, sinas, en water. Onderweg zullen we een aantal keren stoppen, opstappen bij p&r borne – AC Holten of Apeldoorn is mogelijk (dit graag even doorgeven 48uur voor vertrek)
Het is in beide bussen NIET mogelijk om te pinnen gaarne contante betaling.
Ook is het een hele tijd geleden dat we de jaarlijkse groep uitwedstijd foto hebben gemaakt voor in ons home en we gaan deze tijdens een van de pauze momenten maken.
 
We zullen vertrekken om 09:00 wees er op tijd want weg = weg, het home is rond 08:00 geopend, en ter info we zitten in cluster 1.
 
Ga je met ons mee in de Vriendenkring FC Twente Express dan gelden de volgende regels:
1. Er wordt in de bus niet gerookt, drugs gebruikt of zichtbaar aanwezig.
2. Geen koelboxen mee de bus in. Drank wordt gekocht in de bus. (contant)
3. Er wordt alleen naar muziek geluisterd via de audio-installatie van de bus (verzoek zender aanvragen is uiteraard mogelijk mits bereikbaar). Geen beat boxen storend aanwezig gaarne buiten de bus tijdens pauzes.
 
Groet het FC Twente vriendenkring Express Bus Team

Hatrans

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter