Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Praktische zaken rondom ons Hatrans Home.

01-04-2022

We vinden het fijn dat we onze leden weer kunnen ontvangen in het Home! Recent zijn twee situaties ontstaan waarvoor we de aandacht van onze leden vragen. Tijdens de derde helft is het de afgelopen keren gebleken dat het regelmatig erg druk is in ons Home. Om ervoor te zorgen dat er altijd een veilige situatie is, is besloten dat tijdelijk geen bezoekers worden toegelaten wanneer het te druk is. Vanaf aanstaande thuiswedstrijd tegen PSV is het daarom mogelijk dat jullie worden verzocht buiten te wachten totdat bezoekers het Home verlaten.

Daarnaast benadrukken wij dat de bezoekers alleen toegang tot het Hatrans Home krijgen door middel van de ledenpas. Dat betekent: geen pas = geen toegang!

Aanstaande zaterdag speelt Twente tegen PSV in een uitverkochte Grolsch Veste. We verheugen ons op een mooie wedstrijd en we verheugen ons jullie te kunnen begroeten in ons Home!

Vergeet daarom je ledenpas niet mee te nemen en houdt deze gereed bij de toegang tot het Home. We hopen daarnaast op het begrip om tijdelijk geen bezoekers toe te laten wanneer het Home vol is zodat we iedereen een veilige derde helft kunnen bieden!


Hatrans

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter