Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Verkoop VK Express PSV, Sparta en GAE (UITVERKOCHT)

01-10-2021

Update 02/10/2021 te 20:27 uur: binnen enkele minuten was de PPT uitverkocht en dat gold ook al snel voor de losse kaarten voor PSV en GAE (bij die laatste zijn we al uitgegaan van een dubbeldekker). Momenteel zijn er slechts nog enkele kaarten voor Sparta beschikbaar.

Update 03/10/2021: alle kaarten zijn uitverkocht!!!

 

Morgen, zaterdag 2 oktober 2021, start om 20:00 uur de verkoop voor de tweede passe partout van dit seizoen. Er is ook een aantal losse kaarten voor de drie afzonderijke wedstrijden beschikbaar.

Kaarten kunnen worden besteld via onze website (tabblad "Kaartverkoop").

De verkoop van PPT's (en losse kaarten voor PSV) loopt tot en met vrijdag 22 oktober 2021 (tenzij eerder uitverkocht).

P.S. BIJ DE AFGELOPEN WEDSTRIJDEN HEBBEN WE MEERDERE AFMELDINGEN ONTVANGEN I.C.M. VERZOEKEN OM RESTITUTIE VAN HET GELD EN/OF VERZOEKEN OM DE KAART OP NAAM VAN EEN ANDER TE ZETTEN. DIT LEVERT ONS HEEL VEEL EXTRA WERK OP; HET MOET OOK ALLEMAAL AFGESTEMD KUNNEN WORDEN MET TICKETING I.V.M. DE STRENGE REGELS DIE GELDEN RONDOM HET BEZOEK VAN UITWEDSTRIJDEN.

DAAROM ZULLEN WE VOORTAAN STRENGER ZIJN: 

- EENMAAL BESTELD = GEEN GELD TERUG

- OVERZETTEN VAN DE KAART OP NAAM VAN EEN ANDER KAN TOT MAXIMAAL EEN WEEK VÓÓR DE BETREFFENDE WEDSTRIJD. DE VERVANGER DIENT OOK VK LID TE ZIJN EN TE BESCHIKKEN OVER EEN GELDIGE (S)CC RELATIECODE OP EIGEN NAAM.


Hatrans

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter