Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Speler en talent van het jaar

04-05-2019

Traditioneel reiken we rond de laatste thuiswedstrijd de prijzen voor speler en talent van het jaar uit. Dit jaar vonden we dat een bijzonder prijs op z'n plek is: de Oeuvre-award. Wout Brama keerde na een avontuur Down Under terug in Enschede, met maar één missie: zo snel mogelijk terug naar de eredivisie. In die strijd is hij een onmisbare schakel gebleken. We zijn ontzettend trots op zo'n fantastische Tukker in ons midden.

De award voor Speler van het Jaar gaat dit keer naar Joël Drommel. Dit seizoen is hij uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers en wist flink wat punten voor FC Twente te redden. Hij was de meest stabiele factor in dit elftal en daarmee de terechte Speler van het Jaar

De prijs voor Talent van het Jaar was dit seizoen wat moeilijker. Helaas kregen niet veel talenten uit de eigen opleiding de kans om zich in het eerste te bewijzen. Een gemiste kans, zeker omdat de jeugd keihard nodig is om FC Twente weer op niveau te krijgen, zowel sportief als financieel. Mats Wieffer krijgt de titel Talent van het Jaar. Bij de beloften is hij een dragende speler en laat hij zien de potentie te hebben om het eerste te bereiken. Met deze prijs willen we Mats aanmoedigen en tegelijkertijd FC Twente op het hart drukken dat we vol moeten inzetten op de kansen van talenten uit onze eigen opleiding.


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter