Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vertegenwoordiger van Vriendenkring in Twente, Verenigt! bekend.

20-03-2019

Stefanie de Ruijter wordt de vertegenwoordiger van de Vriendenkring FC Twente ’65 in Twente, Verenigt!. In de afgelopen periode hebben we een uitgebreide sollicitatieprocedure gehouden om een geschikte kandidaat te benoemen die namens de Vriendenkring zitting neemt in het bestuur van Twente, Verenigt!. 

In Stefanie hebben we een uiterst geschikte kandidaat gevonden, daar zijn we zeer verheugd over. Stefanie is 36 jaar, woont net over de grens in Duitsland en is in het dagelijks leven manager bij een groot accountantskantoor. 

Stefanie: “Vanaf het moment dat ik naar Twente ben verhuisd, heb ik gemerkt wat FC Twente voor de supporters, en ook de regio betekende, en hoe FC Twente leeft bij iedereen. Dat heb ik erg bijzonder gevonden, en is FC Twente ook mijn club geworden. Voor mij is de Vriendenkring FC Twente de supportersvereniging waar elke supporter zich thuis kan voelen, omdat het de supportersvereniging is voor iedereen; voor iedereen die achter FC Twente staat en het beste wil voor FC Twente. Het lijkt mij daarom een mooie opdracht om jullie te vertegenwoordigen en namens deze supporters de verbinding te zoeken als bestuurslid van Twente, Verenigt! met FC Twente.”

Door de komst van Stefanie is het nieuwe bestuur van Twente, Verenigt! op volle sterkte. Vorig jaar is besloten als supportersverenigingen meer gezamenlijk op te trekken met Twente, Verenigt!. Dat heeft geleid tot een nieuwe opzet met een nieuw bestuur, waarbij de drie grootste supportersverenigingen een afgevaardigde in het bestuur van Twente, Verenigt! leveren. Zodoende is de band verstevigd en kan samenwerking en afstemming beter worden gerealiseerd. 

Over Twente, Verenigt!

Samen met Vak-P en Bagpipe staat de Vriendenkring FC Twente’65 aan de wieg van Twente, Verenigt!, dat begin 2016 werd opgericht om de stem van de achterban steviger te laten klinken binnen het doen en laten van de club. Speerpunten daarin zijn betrokkenheid, inspraak en toezicht.

Mocht je Stefanie je ideeën over FC Twente en Twente, Verenigt! willen meegeven: je kan haar mailen op stefanie@vriendenkring-fctwente.nl.


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter