Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vooraankondiging Feestavond vriendenkring 7 oktober 2016

14-04-2016Leden van de Vriendenkring!

Vandaag (14 april 2016) bestaan we precies 50 jaar!!!!! Een hele periode waarbij hoogte- en dieptepunten elkaar hebben afgewisseld. Zowel op sportief als op bestuurlijk vlak. Onlangs hebben we een boete van 170.000 euro gekregen van de UEFA, maar gelukkig geen transferverbod. Daarnaast kregen we  ook drie punten in mindering. Het wordt tijd dat we het weer over positieve dingen gaan hebben. We zijn strijdbaar en optimistisch over de toekomst. Twente leeft!!! Dat zien we ook aan de sportieve resultaten van onze club.

De Vriendenkring is positief over de toekomst van onze club. We vinden dan ook dat we dat moeten uitstralen. Naar de club, naar de supporters, naar de sponsors, naar de gemeente, naar de KNVB en ga zo maar door. Zoals gezegd moet rouw plaats maken voor plezier, vriendschappen en lekker neuzelen over voetbal. En daar beginnen we nu mee. Dat klinkt toch als muziek in de oren!?!
Als bestuur van de Vriendenkring vinden we daarom dat we ons 50 jarig jubileum uitgebreid moeten vieren met een line-up die zijn weerga niet kent!

Noteer in je agenda vrijdag 7 oktober 2016 om 20.00 uur feestavond Vriendenkring! Plaats van handeling: Hatrans Lounge (niet ons home dus).

 
Als eerste naam kunnen we noemen: 3 FM DJ en Tukker Paul Rabbering!
Line-up feestavond:
1) Paul Rabbering
2) …. (?)
3) …. (?)
4) …. (?)
5) …. (?)

Let op de volgende nieuwsbrief over onze feestavond!!!!

Sportieve en muzikale groeten van het bestuur Vriendenkring


Hatrans
Volgende VK Express:
09-02-2020
VK Express FC Emmen uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter