Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Jubileum en jubileumlogo Vriendenkring 50 jaar

14-04-2016

Beste Vrienden van de Vriendenkring,

Op 14 april bestaat de Supporters Vereniging De Vriendenkring 50 jaar! In het kader hiervan lanceren we vandaag 14 april het jubileumlogo. Dat hoort erbij vinden wij! Immers, dit is een mijlpaal voor alle supporters van FC Twente en mensen die club een warm hart toedragen. 50 Jaar historie met hoogte- en dieptepunten. We gaan in dit jubileumjaar uiteraard terugblikken maar vooral vooruit kijken! De toekomst ziet er wat ons betreft positief uit. Want wat de nabije toekomst ons ook zal brengen,  een ding staat vast: deze club gaat nooit kapot! En daar staat u als Vriendenkring lid mede garant voor!

Het streven van het bestuur is de betrokkenheid van de leden bij De Vriendenkring te versterken. Wij maken van deze gelegenheid gebruik om een beroep op u te doen. We stellen het zeer op prijs indien u zich aanmeldt als actief lid van De Vriendenkring. Dit kan in verschillende commissies die wij gaan installeren.  Voor de volgende commissies zijn wij op zoek naar actieve leden; Activiteiten commissie, feest commissie, Open Dag commissie en een redactie voor Social media en de website die we in dit jubileumjaar willen vernieuwen. Vele handen maken het werk licht. Help ons door uw kennis, ervaring en achtergrond ter beschikking aan de Vriendenkring te stellen! U kunt zich aanmelden per mail: vriendenkring@fctwente.nl

Van aspirant leden krijgen we soms de volgende vraag. Waarom zou ik lid worden van de Vriendenkring? Met andere woorden: wat zijn de voordelen om je aan te melden als lid?

We zetten dit graag op een rijtje.

*Betrokkenheid en loyaliteit aan FC Twente. De Vriendenkring is een supporters vereniging voor het hele gezin en kenmerkt zich door een relaxte en gezellige sfeer voor, tijdens en na de wedstrijden in ons eigen Hatrans Vriendenkring home.

*Daarnaast kun u gebruik maken van korting ad € 2.50 per uitwedstrijd op uw wedstrijdkaart.

*De Vriendenkring Express rijdt nagenoeg elke uitwedstrijd. Als supporters vereniging vinden wij het van belang dat het uitvak vol zit. Ga je met onze bus mee? Dan kan dat tegen zeer scherpe prijzen.

*Onze leden hebben voorrang bij wedstrijden, waarbij de vraag naar kaartjes groter is dan het      aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een bekerfinale of Europese wedstrijden.

*In ons gezellige Hatrans Vriendenkring home hebben we gereduceerde prijzen voor drank en broodje Beenham. Bijna iedere thuiswedstrijd is er een DJ in het home die wordt aangeboden door onze betrokken sponsor Gerard van Hal (Hatrans).

*We hebben bijna ieder jaar een supergezellig ledenfeest. Op 7 oktober pakken we vanwege ons 50 jaar bestaan extra flink uit met een aaneenschakeling van superacts.

*Een aantal keren per jaar ontvangt u als lid ons “glossy”  magazine “De Twaalfde Man”.

*U heeft als lid exclusief ledenvoordeel bij acties van FC Twente

*EXTRA!!!!  Dit jubileum jaar zullen we onze leden met voordelen verassen.

Kortom lid worden is in ons jubileumjaar geeft extra voordelen.  Aanmelden als lid kunt u via deze link: http://www.vriendenkring-fctwente.nl/lid-worden/

Waar we u nu al mee kunnen verassen is het jubileumfeest, exclusief voor onze leden en genodigden! We zijn er in geslaagd om een geweldige en gevarieerde line up te verzorgen voor deze avond! U kunt 7 oktober in uw agenda noteren. We zullen onze leden, in aanloop naar dit feest,  voortdurend informeren over de invulling van deze avond.

Ik wens u een sportief en gezond jubileumjaar toe, mede namens het bestuur,

Ufuk Ermis

Voorzitter Vriendenkring FC Twente   


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter