Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
DE STILLE KRACHT VAN FC TWENTE

24-05-2018

De sportieve degradatie van FC Twente leidt tot flinke bezuinigingen. Het is een keiharde werkelijkheid met niet alleen een organisatorische, maar ook een menselijke kant. Het inkrimpen van de organisatie betekent een persoonlijk drama voor vele medewerkers. Daar willen we even bij stil staan.

We realiseren ons als Vriendenkring dat de inkrimping van de organisatie de vele medewerkers van FC Twente hard raakt. Zij, die te horen krijgen dat er op korte termijn geen plek meer is voor hen. Maar ook zij die mogen blijven, maar noodgedwongen afscheid moeten nemen van collega's met wie ze in de afgelopen jaren nauw hebben samengewerkt.

De Vriendenkring FC Twente is trots op de tomeloze inzet van de medewerkers van onze club, en dankbaar voor de fijne wijze waarop we samenwerken. Zij zijn de stille krachten waarvan je nauwelijks merkt dat ze er zijn als het goed gaat, maar waar het vooral zichtbaar wordt als ze er niet zijn.

We wensen alle medewerkers heel veel sterkte in deze zware periode en in het vinden van nieuwe energie voor de uitdagingen die op hun pad komen.


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter