Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
ClubCollect

11-05-2018

Beste leden,

 

De afgelopen tijd is het bestuur druk bezig geweest met uitzoeken hoe we bepaalde zaken kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en ons veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de vereniging als de leden zijn er veel voordelen.

 

Wat gaat er veranderen?

ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze vereniging om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat.

 

Opdat we tijdig de ledenpassen voor het nieuwe seizoen kunnen versturen, ontvangt ieder lid in de maand mei (dit jaar op of vlak na 22 mei 2018) een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen via iDEAL, via bankoverschrijving of via automatische incasso (op een door jouzelf aan te wijzen moment in de eerstvolgende dertig dagen).

 

Indien binnen twee weken na verzending van het betaalverzoek geen keuze is gemaakt, zullen we – net zoals voorgaande jaren – de contributie automatisch incasseren.

 

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer

worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen

versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

 

Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.clubcollect.com/nl/members. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie onze penningmeester altijd even benaderen via vriendenkring@fctwente.nl. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen

Zijn, staan zowel de penningmeester als ClubCollect hier altijd voor open.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter