Afgelopen seizoen was ">
 
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Op naar een volle Veste!

03-05-2018

 

Afgelopen seizoen was verschrikkelijk, met catastrofale afloop. Met een dramatische selectie werd onze ergste vrees de waarheid: degradatie naar de Jupiler League.

Toch is dit een unieke kans om weer het FC Twente te worden, waar we allemaal ooit verliefd op zijn geworden. Met fatsoenlijke mensen aan het roer, een selectie die voor de club door het vuur gaat, maar bovenal met een volle Veste die heel Nederland weer versteld laat staan.

Wat is er nou gaver dan aan heel Nederland te laten zien dat wij Tukkers niet klein te krijgen zijn door een beetje tegenspoed of door wat sportieve, bestuurlijke of financiële ellende. Wij zijn tegenslagen gewend, maar komen er altijd weer sterker uit.

Momenteel is de trouwe aanhang het enige waar we nog trots op kunnen zijn. Laat een volle Veste het vliegwiel worden waarmee we heel Nederland laten zien wat een geweldige club FC Twente is, waarbij we weer een sfeertje creëren waar iedereen bij wil horen en waarbij de Grolsch Veste weer de onneembare veste wordt zoals hij ooit was. En tegelijkertijd is het een prachtige middelvinger richting de rest van Nederland dat ons liever kwijt dan rijk was.

Om heel Twente gek te krijgen zullen we als supportersverenigingen het voortouw nemen om de Veste vol te krijgen. Hiervoor huren we geen dure marketingbureaus in, maar houden we het puur en eerlijk en komen we zelf in actie, vrijwillig. Ook om het personeel te ondersteunen dat al genoeg te lijden heeft van deze malaise.

Denk bijvoorbeeld aan een actie waarbij we alle oud SCC-houders opbellen om hen te overtuigen weer naast ons te komen staan op de tribune. Mensen van SV Markelo kunnen dan de mensen uit hun dorp benaderen, Vjenne Rednex die uit Vriezenveen enzovoorts. Ook moeten we gezamenlijk proberen een ieder te bewegen om juist nu in actie te komen. Zoals we twee jaar geleden Nederland imponeerde met een geweldige Twente Leeft mars, zo gaan we nu Nederland imponeren met een volle Veste, elke wedstrijd weer.


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter