Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Alle reden om een feestje te bouwen!

19-06-2016

Leden van de Vriendenkring!

Licentie gehandhaafd
In ons bericht van 14 april schreven we dat we positief gestemd waren over de toekomst van onze club. We hebben, net als jullie, toch wel zitten  billenknijpen. Wat wil je? Eerst kregen we een mokerslag te verwerken van de Licentiecommissie van de KNVB en vervolgens kreeg onze trots van het Oosten ook nog eens nul op het rekest bij de rechter. Je moet wel een echte rasoptimist zijn geweest om nog geloof gehad te hebben in een goede afloop. Maar er bestaat gerechtigheid! De BeroepsCommissie (BC) van de KNVB is van oordeel dat we volgend jaar lekker in de eredivisie kunnen voetballen!

Saamhorigheid
Het keiharde werken van het personeel , de sponsoren en de supporters is beloond! Wij hebben als Vriendenkring een belangrijke bijdrage geleverd in het neerzetten (en daarmee redden) van de club. Zonder jullie onvoorwaardelijk vertrouwen in het bestuur was dit niet gelukt. Wij hebben veel hulp, adviezen en steunbetuigingen gekregen. Dank je wel!!! We zijn nog meer dan voorheen 1 team. Niet alleen binnen ons bestuur geldt dat, maar ook binnen de Vriendenkring zelf. En tussen de supportersverenigingen en sponsoren is een ongekend gevoel van samenhorigheid ontstaan. In het bijzonder willen we de besturen van Vak-P en de Bagpipe bedanken. We hebben verschillende doelgroepen, maar wel dezelfde passie! En gelukkig hebben we elkaar daarin kunnen versterken. Cruijff zou zeggen: elk nadeel heb z’n voordeel!

Incasso
We hebben jullie, leden, nodig! We hebben elkaar keihard nodig! We rekenen ook komend seizoen weer op jullie steun als lid van de grootste, gezelligste en gemoedlelijkste  supportersvereniging die FC Twente rijk is: De Vriendenkring! Binnenkort wordt de jaarlijkse bijdrage door ons geïncasseerd. De prijzen voor het lidmaatschap is ongewijzigd. Voor de actuele bedragen verwijzen we naar www.vriendenkring-fctwente.nl

Feestavond
Jullie weten:  vrijdagavond  7 oktober a.s. pakken we uit met een geweldige feestavond.  Zoals bekend hadden we ons al verzekerd van onze rasechte tukker 3 FM DJ Paul Rabbering. Hij is voor sommigen onder ons  ook beter  bekend van het Glazen Huis (Serious Request). Ondertussen hebben ook Frans Bauer en de Perfect Showband laten weten heel erg graag een bijdrage aan ons feest te willen geven.
Uiteraard blijf het hier niet bij. Over de andere artiesten wordt je in een later stadium geïnformeerd. We gaan er een geweldig feest van maken. Hier wil je toch bij zijn?!?!

Genereus
Goed om het volgende te weten. Alle artiesten die komen hebben meteen (maanden geleden) aangegeven dat ze FC Twente een warm hart toedragen. En dat bij een eventueel faillissement van de club zij De Vriendenkring geen annuleringskosten of iets dergelijks in rekening zouden brengen. Een groots, hoogst ongebruikelijk gebaar! Geweldig!!!!

Datzelfde geldt voor onze trouwe sponsor Gerard van Hal, eigenaar Hatrans op wie wij als bestuur van de Vriendenkring nooit tevergeefs een beroep doen! Namens alle leden: dank je wel Gerard!

RESERVEER IN JE AGENDA: FEESTAVOND VRIENDENKRING 7 OKTOBER!!!!!!!!!!!!


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter