Op zondag 2 juli vindt de open dag van FC Twente plaats. Ook b">
 
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Vriendenkring FC Twente
Open dag FC Twente 2017

26-06-2017

Op zondag 2 juli vindt de open dag van FC Twente plaats. Ook bij de grootste supportersvereniging is deze dag van alles te doen. Zo zal ons Hatrans Home geopend zijn voor belangstellenden, om een kijkje te nemen. Er zal er een presentatie te zien zijn over wat de Vriendenkring zoal doet voor haar leden. Daarnaast is er informatie over onze nieuw terrasoverkapping, die de komende weken geplaatst gaat worden. Tevens hebben we voor de kinderen genoeg speelplezier bij het VK plezierplein en springkussens. De ouders kunnnen ondertussen plaatsnemen op ons terras om te genieten van een drankje. 

 

Het hoogtepunt van deze dag is onze FC Twente Kwizz. Denk jij alles te weten over FC Twente? Test je kennis en neem het op tegen andere FC Twente supporters. We hebben een speciale ronde voor kinderen en 3 rondes voor volwassenen. De drie winnaars nemen het tegen elkaar op in de finale. De rondes vinden voor de volwassen plaats om 12.30, 13.30 en 14.30 uur en de finale zal om 15.30 uur plaatsvinden. De speciale kinderronde is om 15 uur. Kinderen tot 12 jaar kunnen hieraan meedoen. 

 

We hebben voor deze kwizz voor zowel de volwassenen als de kinderen drie mooie prijzen. De winnaar van zowel de kinder- als de finaleronde van de volwassen wint het nieuwe FC Twente thuis of uitshirt voorzien van handtekeningen van de selectie De nummers twee winnen twee kaartjes voor een uitwedstrijd naar keuze met de Vriendenkring Express. De nummers drie winnen een tegoedbon van € 25,00 en kunnen deze besteden in de fanshop. 

 

Kom naar de Opendag en vergeet zeker niet om een bezoekje aan ons Vriendenkringplein te brengen.


Hatrans
Volgende VK Express:
26-01-2020
VK Express PSV uit
[Meer informatie]

Volg ons ook op social media:
Volg de Vriendenkring op Facebook
Volg de Vriendenkring op Twitter